Fabrica Centrale Neoterm
Șos. Alexandriei 172, Bragadiru

0771140440

contact@neoterm.ro

Fabrica de Centrale Neoterm

Inca de la infiintare, am devenit prietenul pe care trebuie sa-l ai aproape pentru un camin de vis. Am dezvoltat sisteme inteligente de incalzire pentru locuinte bazate, in special, pe combustibil solid sub forma de peleti. Aceasta abordare a fost benefica, NEOTERM cunoscand o dezvoltare constanta de la an la an, o data cu raspandirea sistemelor de incalzire pe baza de peleti. In prezent, ne pozitionam ca si producator si distribuitor de centrale termice, termoseminee si arzatoare pe baza de peleti.

Fabrica de Centrale Neoterm

O data cu evolutia pietei si cu dezvoltarea noastra ca si companie a aparut necesitatea de a ne consolida pozitia noastra ca si specialist pe mai multe paliere: tehnologie ZippFlow, managementul resurselor, tehnologia informatiei, protejarea mediului inconjurator. Am reusit acest lucru prin dezvoltarea continua si neincetata a diferitelor sisteme care stau la baza rezultatelor noastre.

Astazi, NEOTERM se prezinta ca o companie capabila, atat prin experienta, cat si prin resurse, orientata catre client si catre excelenta.